A jegyes fotózás gyakorlatilag egy páros fotózás annyi különbséggel, hogy itt nagyobb hangsúlyt kap az eljegyzési gyűrű, illetve érdemes belevonni a fotózásba a kedvenc hobbitokat is. A jegyes fotózás mindig az esküvői előtt történik pár hónappal, vagy fél vagy akár évvel is. A fotózáshoz a tavaszi vagy őszi időszakot javaslom, lehetőség szerint 16:00 órától.
Az öltözék teljesen mértékben rátok van bízva a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat benne és majd büszkén mutathassátok a fényképeket családtagjaitoknak, barátaitoknak,ismerőseiteknek.
A fotózás egyik felében érdemes elegánsabb ruhát is választani pl. hölgyeknek akár egy kisestélyi. urak esetében
egy elegáns inget.
A fotózás másik felében lehet egy egyszerűbb szettet választani. Javaslom, hogy homogén színű,nagy feliratoktól mentes ruhákat vegyetek fel.
Helyszínek szempontjából egy másik blogbejegyzésemben találsz helyszínötleteket Győr-Moson-Sopron megyében.
Természetesen Győr-Moson-Sopron megyén kívül is tevékenykedem, így számtalan ötlettel tudok számotokra szolgálni.

Kinek javaslom a jegyes fotózást?


A jegyes fotózást minden esküvő előtt álló páromnak javaslom. Hogy miért?
Mert minél több alkalmunk van a nagy napotok előtt találkozni , annál természetesebbnek fogjátok érezni jelenlétemet az esküvőtök napján. Másrészről megismeritek azt, hogy hogyan dolgozom, hogyan instruállak titeket. Nekem pedig ezáltal lehetőségem nyílik megismerni a ti igényeiteket, hogy mi az ami komfortos nektek és mi az ami nem igazán. Egy ilyen fotózás mindig vidám hangulatban telik. Sok-sok beszélgetéssel, nevetéssel, és közben természetesen a fotók is elkészülnek Rólatok.
Nem utolsó szempont az sem, hogy az elkészült fotók nem csak nektek okoznak majd örömöt, de családtagjaitok és barátaitok számára is akár tökéletes ajándékötlet lehet. Gyakran a párok felhasználják a legjobb képeket a meghívójukra is.

Szeretnél eljönni egy jegyes fotózásra? Kérj ingyenes árajánlatot !