A fotózás az egyik legfontosabb befektetés. Sajnos sok pár bánja meg utólag, hogy nem megfelelő fotóst választott.
Itt arra gondolok, hogy mindannyian másképp dolgozunk, de nem minden párnak tetszhet ugyanazon fotós stílusa.
Másrészről sokan vannak, akik az olcsó szolgáltatókat keresik és csak az számít, hogy kevesebb összegért találjanak esküvői fotóst, lehetőleg 100.000Ft alatt
Véleményem szerint az ár nagyon meghatároz 1 szolgáltatást, de ezáltal nem állítom azt, hogy a drága fotós lenne a jó fotós.
Vannak, akik úgy gondolják, hogy az is jó ötlet, ha az nagy napra egyik családtagjukat vagy ismerősöket kérik fel, mert neki is van egy fényképezőgépe és felajánlotta a fotózást olcsón vagy ingyen.
Ezzel kapcsolatban fontos megjegyeznem, hogy attól, hogy valakinek van egy fényképező gépe még nem biztos, hogy jó esküvői fotókat készít vele, mert nagy különbség van egy /kutya/táj/gyermek/barátnő fotózása, illetve egy teljes körű esküvő fotózása között. Az ismerősök,barátok,családtagok soha nem tapasztalták meg az esküvőn történő fotózás nehézségeit, nem ismerik az események folyamatait, így lemaradhatnak fontos pillanatokról, vagy értékelhetetlen képeket készíthetnek. Egy szakképzett, tapasztalt fotós pontosan tudja, hogy készítsen jó fotókat és hogyan kezeljen egy váratlan helyzetet.

A kérdés az, hogy olyan fotókat szeretnétek visszanézni, amelyek valóban felidézik életetek legszebb napját és örömkönnyeket csalnak az arcotokra évek múltán is vagy olyanokat, amik a fiók alján végzik vagy a polcon porosodva, mert valójában nem vagytok velük elégedettek?

Mit jelent a profi munka az én esetemben? Mit kaptok tőlem?

Számomra nagyon fontos, hogy a képeken az önfeledt érzelmeket láttassam. Bevallom őszintén néhány szertartás alkalmával az én szemem sem marad szárazon. A Nagy napotok során Nektek nincs más dolgotok mint kiélvezni minden percet és önmagatokat adni, a többi az én feladatom. Együtt gondolkozom veletek, inspirállak és segítelek Titeket.
Segítek, hogy minden apró momentum, amit akár észre sem vettek a nagy nap forgatagában emlék formájában megmaradjon Nektek. Örök emléket adok át, melyet az idő múlásával gyermekeitek, unokáitok is örömmel néznek majd végig. Egy igazán szépen fényelt képsorozatot láthattok vissza életetek nagy napjáról, benne minden fontos momentummal .

TAPASZTALAT
2020 óta örökítem meg a párok Nagy Napját, így már több, mint negyven esküvőt tudhatok a hátam mögött. Mivel ez a nap megismételhetetlen, ezért kiemelten fontos, hogy megfelelő szakember legyen mellettetek.
Amennyiben az árajánlatomat elfogadjátok, illetve a személyes találkozó során kialakul a kölcsönös szimpátia és a bizalom, akkor a következő lépés a szerződéskötés.
Ez mindenképp szükséges, mert ez mindkét felet megvédi a felmerülő problémáktól is.

PONTOSSÁG
A megbeszélt időpont előtt már jóval megérkezek, hogy biztosan odaérjek és ne késsek le bármilyen pillanatról

FELSZERELÉS
Mindig 2 profi géppel dolgozom, de a biztonság érdekében viszek egy 3. vázat is magammal.
Előfordulhat, hogy meghibásodik a fényképezőgép, ezért kiemelten fontos, hogy egy esküvői fotósnál mindig legyen pót váz.

MINŐSÉG
A munkámat mindig a legjobb szakmai tudásom szerint végzem el. Minden megbízáson úgy dolgozom, mintha az a sajátom lenne.

BIZTONSÁG
A nagy napotokról több biztonsági mentés készül. Dupla memória kártyára mentem el a képeket és a nap folyamán többször átmásolom külső merevlemezre
Ez az egyik legfontosabb dolog, mert ezáltal garantálom, hogy a képek semmilyen körülmények között ne veszhessenek el. Előfordulhat, hogy meghibásodik a memóriakártya, de még mindig megvan a másikon.

KREATIVITÁS
Folyamatosan fejlesztem magam és igyekszem mindig új ötletekkel szolgálni maximálisan szem előtt tartva a Ti igényeiteket, ötleteiteket.

UTÓMUNKA
Maximálisan figyelek arra, hogy minőségi képeket adjak át.

A rengeteg ajánlat közül mégis kit válasszatok?

Stílus,kreativitás
Mindenekelőtt tekintsd meg az adott fotós portfólióját egészen a készülődéstől a lakodalomig.
Ha tetszenek a munkái, akkor győződj meg arról, hogy az általad elképzelt stílusban vannak-e tapasztalatai a fotósnak.
Az is fontos, hogy a kiválasztásnál vegyétek figyelembe a fotós kreativitását is. Ha minden képe ugyanolyan, akkor nem várhattok el tőle nagy dolgokat

Csomagajánlatok
Fontold meg alaposan a különböző csomagajánlatokat és vedd számításba azt is, hogy az adott fotós mit vállal ezekben a csomagokban és hány órás a rendelkezésre állási ideje. Ha bizonytalan vagy kérd ki a véleményét 🙂

Felszerelés
Ez a rész kulcsfontosságú!
Fontos tudni, hogy aki alacsonyabb árakkal dolgozik az valószínűleg a felszerelésére sem fordít nagy hangsúlyt. Egy profi fotós mindazon túl, hogy csúcskategóriás felszereléssel dolgozik, biztosítja magát annak érdekében, hogy a képek semmilyen körülmények között ne vesszenek el.

Személyiség
Mindenképp találkozzatok az esküvő előtt személyesen. Hogy miért?Mert ő az a szolgáltató, aki akár már korán reggeltől egészen hajnali egyig kíséri életetek legszebb napját. Ő lesz a segítőtök és lelki társatok.
Minden fontos pillanatnál ott lesz, akár ott is amit Ti a nagy nap forgatagában észre sem vesztek.
Ezért nagyon fontos, hogy már az első pillanattól kezdve meglegyen a kölcsönös szimpátia és a bizalom.

Szerződés
Alapvetőnek kell lenni, hogy egy profi fotós kössön szerződést a párral.
Enélkül az esetleges visszamondások esélyei is megnőnek. Elég kellemetlen, hogyha az esküvő előtt 1 nappal mondja le a fotós a munkát. Szerintem te sem szeretnél ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni, ezért ragaszkodj a szerződéshez és a számlához.

Keresitek még a megfelelő szakembert?
Akkor kérjetek ingyenes árajánlatot !